مشاوره حقوقی رایگان - بابت هزینه دادرسی استشهادیه جعلی درست کرده

با سلام و خسته نباشید به وکلای محترمه
خواستم بدونم من طرف مقابلم همسرم هستش و کلا هیچ کسی رو نداره نه پدر نه مادر نه خواهر و برادری حتی فامیل هم ندارن هیچی کلا الان 2سال هستش که تو راه دادگاه هستیم بابت پرونده های مختلف بعدش اینکه الان بابت خونه که 3 دانگ بنامش هستش و حتی پول خونه هم نداده که بنامش هستش که وکیل بنده درخواست وجه خونه رو دادیم و اینکه دادگاه هم در حال حاضر رای به نفع ما صادر کرده و اینکه این خانوم بابت هزینه دادرسی وکیلش اومده اعتراض گذاشته و استشهادیه دروغی درست کرده و جالبش اینه که وقتی ابلاغیه واسه من اومده کلا ناقص هستش برگه استشهادیه تو ثنا من بعدش رفتم داخل پرونده رو نگاه کردم تو دادگاه دیدم اونجا هم ناقص هستش خواستم ببینم اینکه ناقص هستش برگه استشهادیه و مطمئن هستم که جعلی هستش چیکار باید بکنم بابت اینکه بتونم ثابت کنم دروغ داره میگه و گفته که من خانه دار هستم ولی محل کارشو تعقیبش کردم پیدا کردم و بلدم هر روز هم میره سرکار از همه جالب تر اینه که وکیلش برداشته شماره خودشو داخل ثنای همسر من داده پروفایلش مشخصات خانوم من هستش ولی شماره موبایلش موبایل وکیلشه این مگه میشه همچین چیزی ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.