مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

آیا عروس و داماد خانواده به عنوان شاهد و امضاء کنندگان استشهادیه عدم تمکین می‌توانند باشند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استشهادیه فایده ندارد زوج باید دادخواست تمکین بدهید و اعلام کند که منزل و اثاث منزل موجود است و زوجه حاضر به تمکین نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شهادت ایشان مانعی ندارد. هر چند تمکین شرایطی دارد ک باید فراهم گردد و پس از ان در صورتی ک زوجه تمکین نکند با اعلام زوج و شاهدین بررسی میشود

حمید عبادی

حمید عبادی :

بله این امکان وجود دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله ولی شهود باید دونفرمرد باشند