مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری امور استخدامی

سلام من نامه تجدید نظر برای دیوان ارسال کردم. الان تو پروفایلم زده که نامه به معاونت قضایی و فرهنگی امور استخدامی (شعب تجدید نظر) داده شده. ولی شماره شعبه مشخص نیست. آیا بعد ازین شماره شعبه مشخص میشه؟
چون خودم شهرستانم و میخواستم حضوری برم بدونم دقیقا کدوم شعبه‌ ست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید