مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت کوچه بن بست

سلام منزلی خریداری کردم که یه درب به کوچه بن بست دارد و داخل سند م نوشته درب به ممر اختصاصی اقای ....... و در داخل کوچه انتهای هم منزل همسایه است که در سال 83 آن ملک را هم خریداری نمودم و هر دو در مالکیت یک نفر است در واقع قبلن ها 500 متر بود چون از عرض نصف شده مجبور شدن حدود 20 متر از زمین جلو بهش ممر بدن برا رفت و آمد و در سندش هم نوشتند ممر خاص حال می خواهم دو ملک را تجمیع کنم هم شهرداری و هم آستان قدس میگن باید به قیمت روز کوچه را از ما بخری راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر کوچه متعلق به صاحب ملک است به هر حال باید با شهرداری توافق کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه در سند شما کوچه ممر خاص تلقی گردیده و در مالکیت شماست لذا ادعای شهرداری بلاوجه است در صورت بایستی با شهرداری به توافق برسید