مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق یکطرفه

درود وقت بخیر
بنده زوجه 34 هستم و سال 84 بطور سنتی ازدواج کرد م متاسفانه به دلیل اختلاف همسرومادرم اصلا شرایط فعلی را نمیدونم تحمل کنم و به شدت کلافه ام همسرم 12 سال از خودم بزرگتر هستن و نه ایشان نه مادرم اعتقادی به مشاوره ندارند و نمیان و خودم در طول این 10 سال که مشکلات وجود داشته مراجعه حضوری داشتم به تنهایی مشاوره شدم و تا حدودی به خاطر اعتقاد همکاران محترمتان به این که گذر زمان مشکل را حل میکنه تحمل کردم ولی در کل اصلا نتیجه موفق امیز نبوده و بطوری که مشاورین محترم هم اعتقاد بر حضور حتمی مادر و همسرم دارن که متاسفانه سعی کردم اما نشد سامانه تصمیم هم مراجعه کردم ثبت نام کردم اما متاسفانه همسرم حاضر نشدند و دلیلی برآمدن نمیبینه درحال حاضر اصلا ازنظر روحی ومالی توانایی
رفتن به مشاوره حضوری ندارم واقعا نمیتونم قبول کنم که چیزی رو تغییر بده از رفتار و حرفای کنایه امیز مادرم و حضور نداشن همسرم در هیچ کجای این زندگی بیزارم نسبت به همه کس و همه چیز احساس میکنم به بی توجه و بی تفاوت شدم هیچ حسی ندارم و نمیتونم داشته باشم جز تنفر راهنمایی بفرمایید بنده را که چطور و کجا میتونم درخواست طلاق یکطرفه بدم که خیلی سریع رسیدگی کنن دوست ندارم به خاطر شرایط اخلاقی
خانواده بی حرمتی و درگیری بوجود بیاد و با رفتار مادرم اصلا نمی تونم تحمل کنم که منزل ایشان برم و با توجه به اینکه اجرائیه مهریه باعث توقیف حساب و متعلقات همسرم میشه درست نمیدونم واقعا نمیتونم به خودم اجازه بدم در منزل ایشان زندگی کنم و بخوام شکایت کنم وانمود کنم اتفاقی نیفتاده لطفا عاجزانه تقاضا دارم کمکم کنید سپاس از سروران گرامی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می‌باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک و مستندات شما باید بررسی شود تا اظهار نظر دقیق کنم لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود پیشنهاد است مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ نمایید به این شکل قابل بررسی نیست