مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق یکطرفه

من با شوهرم سر طلاق به توافق نرسیدم و از طرفی برای عدم تمکین من اقدام کرد و من تقابل زدم و دادخواست نفقه و مسکن جدا دادم و دادگاه ملزمش کرد به تهیه مسکن و کارشناس معرفی کرد منتها گفته یک میلیون نصف نصف هزینه کارشناس رو واریز کنید که ادامه پیدا کنه پروندش.. همسرم بازهم با خواسته من موافقت نمیکنه و حاضر به تهیه مسکن و اساس نیست .. میخوام بدونم نفقه من چی میشه؟ و اینکه من برم سهم خودم که پونصد میشه رو واریز کنم کار پروندم انجام میشه ؟؟ و سوال بعدیم اینکه این اقا میگه میخواد دادخواست طلاق بده و حاضر نیست با من ادامه بده من چطور میتونم از نفقه ام بهره مند بشم و آیا با دادخواست طلاق ایشون ، رای طلاق صادر میشه ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .طلاق توافقی اسمش روش هست یعنی توافق تا پایان راه که مهرخوردن شناسنامه هاست ووقتی یکی از طرفین اینجا منصرف شد این طلاق منتفی ست.طبق ماده1133 قانون مدنی، مرد میتواند زن خودرا طلاق دهد مشروط به اینکه حق وحقوق مالی وی را بدهد پس اگر بخواهدشمارا طلاق بدهدباید مهریه، اجرت المثل و نفقه ایان عده طلاق شما را یکجا بدهدمگراینکه شما به اقساط راضی شوید .بااین توضیح هیچ مردی چنین کاری را نمیکندچون صرفه اقتصادی برایش ندارد .در باره نفقه شما که شامل تهیه مسکن و اثاثیه منزل هست ایشان ملزم میشوند و اگر این مواردرا اماده کردو شما نرفتید سر زندگی با ایشان، شما ناشزه تلقی میشوید و بشما دیگر نفقه تعلق نمیگیرد و برای همسرتان هم حق ازدواج مجدد پیش میاید .بهترین راه شما توافق برسر این موضوعات است که بیجهت هزینه به دادگاه ندهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج هر زمان بخواهد می تواند دادخواست طلاق بدهد و اگر در خصوص مهریه تعیین تکلیف شده باشد و مهریه تقسیط شده باشد که یه بعد از طلاق به صورت اقساطی پرداخت می شود.
نفقه نیز باید تا زمان عده پرداخت شود.