مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مجرد از پدر فوت شده وقتی مادر ازدواج کرده

سلام پدر من چند سالی هست که فوت شده مستمری حقوقش به مادرم تعلق گرفته الان مادرم ازدواج کرده و همچنان کل حقوق پدرم به حساب مادرم ریخته میشه . 19 سالمه و دانشجو هستم بدلیل بد رفتاری های همسر مادرم میخواستم خرجمو جدا کنم . مادربزرگ و پدربزرگم فوت شدن مادربزرگم هم وصیت کردن که از حقوق پدرم چیزی نمیخان . میخواستم بدونم در این صورت چند درصد از حقوق پدرم به من تعلق میگیره ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط مستمری را داشته باشید صندوق بازنشستگی و مستمری بگیران متفاوت بوده و اگر صندوق نیروهای مسلح باشید مستمری به صورت مساوی بین مشمول قابل تقسیم است ولیکن صندوق‌های تأمین اجتماعی به صورت درصد می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید اگر صندوق نیروهای مسلح باشید مستمری به صورت مساوی بین مشمول قابل تقسیم است اما در تامین اجتماعی درصدی