مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام. خانم بنده 6سال پیش سوار آژانس میشه وراننده به زور به ایشان تجاوز میکنه از اون به بعد شش سال است که با تهدید آبروتو میبرم. به همه میگم. به رابطه ادامه میده الان من فهمیدم و خانمم هم چاره ای جز اعتراف نداشت آیا می‌توان شکایت کرد به به جایی رسوند. وچه حکمی یا مجازاتی دارد؟ ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگرقضیه تجاوز مربوط به 6سال پیش است اثابت قضیه دشوار است اما اگر هنوز اخاذی می کند یا رابطه نامشروع دارند بابارایه ادله ای شکایت رابطه نامشروع کنید.اما اگر اثبات نشود به عنف بوده ممکن است برای هردو مجازات شلاق در نظر بگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مجازات این جرم با توجه به تمام جهات پرونده متفاوت است