مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت و اقرارنامه حواله خودرو

باسلام من یه حواله خودرو به اسمم دراومد به ناچار مجبور به فردش خودروشدم بعدیک هفته فهمیدم طرف دلال هستش همون موقع اعلام کردم بیا فسخ کن ضرر و زیانتو میدم بعد7ماه از ترسش حواله رو به کسی دیگه فروخته که اونم دلال هستش هرچی زنگ یا پیام بهش دادم ومیدم جوابگو نیست چیکار میتونم بکنم ماشین رو بهش تحویل ندم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید