مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله غیر مجاز سایپا سه ماهه

من یه حواله ماشین که از سایپا فروش فوق العاده برنده شدم و غیر قانونی بوده را سه ماه پیش یه تبلیغ تو بازار ... گذاشتم و فروختم که ٧5 میلیون دادن سایپا و ده میلیون هم برای خودم که در کل ٨5 میلیون میشه. و از حساب من کارت کشیدیم.
طرفم پول داده منم در عوض پولش چک ٨5 میلیونی دادم در وجه الف.ک بابت امانت خودرو ساینا ولی هنوز خودرو را تحویل ندادن و الان از کارم پشیمونم و میخوام معامله را فسخ کنم میترسم تو این یکسال که سند به نام من هست اتفاقی با ماشین برای کسی بیوفته و چون فروش غیرقانونی هست پای من گیر باشه و تو دردسر بیوفتم. ولی طرف مقابل خیلی اسرار داره به انجام این خرید . الان هم کلی تهدید و تهمت بهم زده من حتی بهش گفتم پولتو با سود بانکی سه ماهه حاضرم بدم ولی صلح نمیکنه الان هم شکایت کرده از من میخوام ببینم آخرش چی میشه ؟؟؟ آیا خودش هم چون خرید غیرقانونی کرده و الان هم پشیمون نیست براش دردسر میشه. یا دادگاه برای من چه خسارتی تعیین میکنه ؟؟

وکالتی جایی ندادم به ایشون و فقط یه قرارداد کاغذی با امضا و اثر انگشت خودمون و شاهد داریم. الان هم میگن اگر یه ماشین صفر برای ما نخری طبق قرارداد ماهم چک را ضمیمه پرونده میکنیم.
یا میگن باید پول یه ساینا صفر را به ما بدی به علاوه سود پول . منم گفتم که قانونی پیگیری کنید ولی باز هم استرس دارم که خیلی تو دردسر بیوفتم .

هنوز هم سایپا تحویل نداده ماشین را

حتی با مشخصات من زنگ میزنن این طرف اون طرف سر از خود پیگیری میکنن به جای من. بعد که بهشون میگم میگن ماشین خودمونه دلمون میخواد این چیزا عادیه و این حرفا . منم گفتم فعلا که ماشینی تحویل داده نشده بعد هم سندش به نام من هست

کلا میخوام بدونم میتونم فسخ کنم یا نه حق با کی هست ؟؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله شما میتونید فسخ کنید و حق با شماست و بهتر است برای فسخ ابتدا اظهارنامه بدید و سپس طرح دعوی کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید فسخ کنید و حق با شماست و البته کمی سخت هست ولی بهتره با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید و در صورت تمایل برای مشاوره مفصل تر میتونید با شماره دفتر تماس بگیرید