مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا و اثر انگشت همسرم در برگه ی A4

با سلام. از ترس طلاق گرفتن خانمم و مسائل دیگر با فریب از ایشان امضا و اثر انگشتی در برگه سفید امضا A4گرفتم. خانمم متوجه شد و ازم خواست تعهد بدم از ان برگه استفاده نکنم و من اینکار را نکردم. از من شکایت کرده به جرم گرفتن برگه A4سفید امضا با اکراه و تهدید و فریب. مجازاتم چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته ب تشخیص قاضی مجازات حبس یا جزای نقدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از آن برگه استفاده نکرده باشید و انکار کنید مشکلی پیش نمیاد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام موضوع قدری فنی است منتها خلاصتا بدانید که حالات زیر ممکن است برای شما اتفاق بیفتد:
اگر بتواند ثابت کند که آن کاغذ را با زور یا تهدید از ایشان گرفته اید ، در اینصورت مجازات شما عبارتست از حبس به مدت یک ماه و نیم تا یک سال به علاوه ی تا 74 ضربه شلاق .
ولی اگر همسرتان بتوانند ثابت کند که از آن برگ سوء استفاده نموده اید ، در اینصورت مجازات شما فرق می کند و عبارت خواهد بود از شش ماه تا یک سال و نیم حبس و لذا در این حالت شلاق نخواهد داشت.
ولی اگر همسرتان بتواند ثابت کند که نوشته ی مزبور را با استفاده از ضعف نفس وی گرفته اید ، در اینصورت مجازات شما عبارت خواهد بود از سه ماه تا یک سال حبس و 2 تا 8 میلیون تومان جزای نقدی
ضمنا کلیه ی مجازاتهای فوق در کلیه ی حالات مذکور همگی قابل گذشت است .
همچنین بهتر است در این قبیل امور حتما از وکیل استفاده نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر از آن برگه استفاده نکرده باشید و انکار کنید مشکلی پیش نمیاد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر استفاده نکرده باشید مشکلی نیست وگرنه حبس و شلاق دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که ثابت شود حبس یا جزای نقدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر استفاده نکرده باشید مشکلی نیست وگرنه حبس و شلاق دارد