مشاوره حقوقی رایگان - امضا ارسال شده

آیا امضا که از طریق واتساپ ارسال شده برای شخص دیگر که اختیار فروش ملکی را به شخص دریافت کننده امضا ازطریق واتساپ را میدهد در محاکم قضایی قابل استناد می باشد.یا این دادن اختیار باطل است؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

چنانچه علاوه بر این امضا مورد اشاره مدارک وشواهد و قراینی باشد که ثابت کند طرف حقیقتا اختیار فروش داشته ، در روند رسیدگی محاکم مورد توجه قرار می گیرد اما اکر صرفا همین امضا باشد طبق قانون تجارت الکترونیک امضا منشا امضا مطمین نیست

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید پیام بررسی شود در حالت کلی در صورت اثبات هویت ارسال کننده قابل استناد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه عملی که دلالت بر صحت ان باشد مورد تایید محاکم قضایی خواهد بود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر معتبر نیست و تنها عنصر سوء نیت در ادعای جعل را مخدوش می نماید.