مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

پرونده ای در دادگاه به جرم خیانت در امانت در دادگاه داریم که بعد دوسال دادگاه نه رای به محکومیت صادر کرده نه رای به تبرئه میگوید بروید رضایت بگیرید از انطرف شاکی به دادگاه مراجعه نکرده و نمیشود پیدایش کرد تمام تلفنهاش از دسترس خارج و در ان ادرس پرونده هم نیست چکار باید کرد تا از این بلا تکلیفی خارج شویم تا بتونیم سند را ازاد کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

آیا از دادسرا برای شما قرار مجرمیت صادر شده؟
علی الاصول دادگاه نمی تواند شما را مجبور به پیدا نمودن شاکی و اخذ رضایت از وی نماید و برای کمک به وضعیت شما این پیشنهاد را داده. به هر حال قاضی بعد از تکمیل پرونده موظف به صدور رای می باشد. بهتر است به سرپرست مجتمع مراجعه و تقاضای بررسی پرونده خود را نمایید

یک وکیل

با سلام عدم پیگیری بعد از مدتی می تواند منجر به مرور زمان شود اما این تکلیف قاضی را از رسیدگی ساقط نمی کند و شما وظیفه ندارید از شاکی رضایت بگیرید لایحه بگذارید و در صورت عدم نتیجه گیری به سرپرستی بروید.