مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از استفاده از پارکینگ توسط مدیر ساختمان

با سلام.
حدود بیست سال است یک واحد آپارتمان از مجتمع چهار واحدی را خریداری نموده ام. در پیلوت ساختمان محل چهار پارکینگ وجود دارد . مالک یک واحد بدون تحدید حدود فقط 12/5 متر حق پارکینگ در سند دارد. فروشنده اول سه واحد دیگر را بدون ثبت حق پارکینگ به سایر مالکین فروخته است ولی شفاها محل پارکینگ هر واحد را تعیین نموده است در مدت بیست سال هرواحد از پارکینگ تعیین شده استفاده نموده اند.اکنون سه سال است یکی از مالکین که در سند خود پارکینگ ندارد مدیر ساختمان شده است و اصرار به فروش واحد ها به طور یکجا دارد که زمین ساختمان را بیشتر بخرند . من مایل به فروش نیستم مدیر ساختمان ریموت درب حیاط را تعویض نموده است و علیرغم اینکه فقط جای یک پارک دارد خودش دو ماشین خودرا پارک می کند و دلیل تعویض ریموت را عدم ثبت پارکینگ در سند واحد ما می داند . آیا حق ممانعت از ورود من به حیاط و استفاده از پارکینگ را دارد؟
ما شکایت کرده ایم بعد از یکسال قاضی حکم صادر کرده است که ما بدلیل عدم ثبت پارکینگ در سند فقط حق تردد از درب نفر رو داریم . این بیعدالتی را باید به کجا بگوییم.؟

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

شاید بتوان با بررسی دقیق تر راه حلی رو پیشنهاد داد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه بابند ه تماس بگیرید