مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب حقوقی بدلیل مطالبه مهریه

همسرم ابتدا از اداره ثبت مطالبه مهریه کرده بود که ماهی یک چهارم از حقوق بنده کم میشد و مابقی حساب هام همه مسدود الان ابلاغیه اومده از دادگاه عمومی حقوقی که از ثبت خاتمه و در دادگاه ثبت شده و الان تمام حساب ها حتی حساب حقوقی من از طرف دادگاه بسته شده برای باز شدن حساب حقوقی ممنون میشم راهنمایی بکنید با تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

باید به شعبه مراجعه و با قاضی مربوطه صحبت کنید و لایحه بدید مبنی بر اینکه ،حساب مذکور حقوقی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه که دستور توقیف داده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق شعبه که دستور توقیف داده پیگیری کنید