مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف اپارتمان و وسایل در اتاق اسانسور

با سلام و درود
من طبقه پنجم ( اخر ) ساکن هستم کف پشت بام دچار نم زدگی شده و به واحد من خسارت وارد کرده ... ایا هزینه درست کردن سقف واحد به عهده من هست یا باید جزو هزینه ساختمان باشد و اینکه کسی میتواند وسایل شخصی در اتاق اسانسور بگذارد؟ حتی 1 دونه گلدون؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام . پشت بام جز مشاعات است و تامین هزینه تعمیر با تمام مالکین . کسی حق تصرف مشاعات بدون اذن سایر مالکین ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جز مشاعات است و هزینه تعمیر با تمام مالکین است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پشت بام جز مشاعات است و تامین هزینه تعمیر با تمام مالکین . کسی حق تصرف مشاعات بدون اذن سایر مالکین ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جز مشاعات است و هزینه تعمیر با تمام مالکین است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جز مشاعات است و هزینه تعمیر با تمام مالکین است