مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه حقوقی

باسلام و عرض ادب
سه سال قبل برای شخصی کار علمی و فنی انجام دادم و مبلغی را جهت پاداش و حق الزحمه به من پرداخت کرد
بعد از سه سال با در دست داشتن رسید بانکی در دادگاه حقوقی برای من شکایت کرده و ادعا نموده که مبلغ داده شده قرض بوده که دروغ محض میباشد، البته من هم مدرکی جز رد این ادعا ندارم حال سوال اینجاست
که آیا می‌تواند ثابت کند که به من قرض داده است؟
سوال دوم به علت مشغله کاری من به برادرم جهت رسیدگی وکالت داده ام آیا می‌تواند به جای من در دادگاه حاضر شود و بنده در جلسات رسیدگی حاضر نشوم؟
سوال سوم اگر لازم باشد وکیل دادگستری داشته باشم می‌توانم در هیچکدام از جلسات رسیدگی شرکت نکنم؟

سپاسگزار از شما و وقتی که میزارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون نمی تواند ولی وکیل دادگستری می تواند در تمام جلسات حاضر شود و حضور شما الزامی نیست.
شما باید ثابت کنید که کار علمی انجام داده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برادرتان خیر ولیکن میتواند وکیل دادگستری انتخاب نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با شهادت شهود اثبات نمایید که پرداخت پول بابت کاری بوده که انجام داده اید
خیر برادر شما ، حتی اگر وکالت داشته باشد نمی تواند به جای شما در دادگاه حاضر بشود مگر وکیل دادگستری باشد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

برادر شما نمیتواند ولی میتواند وکیل دادگستری انتخاب نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید