مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام وقت بخیر
من و همسرم مدتی است مشکل داریم و مدتی ست مدام به دادگاه مراجعه می کنم بابت شکایتهای مختلف ایشان ولی یکی از شکایات مربوط است به پدر همسرم که از من شکایت کرده که مبلغی پول به من داده اند و برای آن شاهد هم دارند این در حالی ست که من هیچ مبلغی از آنها دریافت نکرده ام و هیچ مدرکی مثل واریزی یا رسید از من ندارند من فکر می کنم نیتشان پرونده سازی برای من است آیا می توانند در دادگاه ادعای خود را فقط با شاهد ثابت کنند در حالی که هیچ مدرکی وجود ندارد؟
متشکرم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگردوشاهدداشته باشند بله ولی شما اگر پولی نگرفته اید ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند شما انکار کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خود را ثابت کند و شما نیز انکار نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ایشان باید ادعای خود را ثابت کند شما انکار کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید محکم از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خواهان میتواند ادعای خود را با دو شاهد اثبات نماید ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید و شهود خود را معرفی نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند شما انکار کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شرعی دعوا ثابت می شود