مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام.من شش ماه پیش با ماشینم به موتورسیکلت زدم گواهینامه بیمه همه مدارک من هم کامل بود طرف زخمی شد بیمه هم خسارت موتورسیکلتش رو داد چون پاش آسیب دیده بود پزشکی قانونی هم رفتیم همه کارهای قانونی انجام شد حالا بعد از شش ماه حکم جلب برام صادر شده و از من فیش حقوقی خواستن ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که علت این حکم جلب چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تا پرونده شما بررسی نشود امکان اظهارنظر نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یا بابت دیه است یا بابت ارتکاب جرم بی احتیاطی در رانندگی. رای را باید دید که چه حکمی برای شما صادر شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا ابلاغیه اومده پیگیری نکردید اگر حضورا پیگیری کنید مشکلی پیش نمیاد.
احتمالا قرار جلب به دادرسی صادر شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید و در جلسه دادسرا و دادگاه حاضر بشوید و به علت ایراد صدمه بدنی ، به دیه و نهایتا ممکن است به جزا نقدی محکوم بشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت ایراد صدمه بدنی ، به دیه و به جزا نقدی محکوم بشوید