مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه

سلام بنده بایک کامیون درحیاط منزل درحال دنده عقب رفتن بودم ک یک دختربچه سه ساله رفت زیرماشین وفوت کرد وکارشناس پلیس بنده را مقصرنموده ولی نماینده بیمه ب نظرکارشناس اعتراض نموده ک 50 50 میباشد ک سهلنگاری والدین درنگهداری کودک زیرشش سال میباشد مقصر حادثه کیست دیه تعلق می گیرد یا خیر.. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مقصر را کارشناس راهور مشخص میکند و بیمه مکلف به پرداخت دیه است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مقصر را کارشناس راهور مشخص میکند و بیمه مکلف به پرداخت دیه است .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر بر عهده کارشناسان وافسران راهنمایی و رانندگی و تصافات است. نظر آنان برای دادگاه ملاک است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعیین مقصر بر عهده کارشناسان وافسران راهنمایی و رانندگی و تصافات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین می نماید وصول نظریه کارشناسی نیز قابل اعتراض است میتوان بدان معترض شد مستند و مستدل می‌توان وکیل دادگستری اختیار نمود یا لایحه تخصصی نگاشت و ارسال داشت….