مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با سلام و خسته نباشید بنده تقریبا 6سال پيش برام مشکلی پيش آمد که 4 سال نیم به زندان افتادم برادر کوچک من پيش بنده کار می‌کرد شریک هم داشتم وقتی که‌ من به زندان افتادم اینها برادر بزرگ بنده را بردن دفترخانه به اسم من از ایشان وکالت فروش گرفتن و هر چی داشتم را با شریکم فروختن حالا که من آمدم سوال می‌کنم که پس آپارتمان چی شده شریکم میکه تو تازه بدهکار هم هستی سندها به اسم من بود الان میخوام اقدام کنم میکن از برادر بزرگتر خودت شکایت کن اون بنده خدا از چیزی هم خبر نداشت
وقت میخواست کار اونها را بیافته جالب اینجاست که در دفترخانه خود برادرم و شریکم گفتن که امضا کردن که برادر بزرگم من هست
حالا من چیکار میتونم کنم‌ که به مالم برسم

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

بسلام سوال شما واضح نییست بهتر است به همراه مدارک ومستندات حضوری به وکیل مراجعه نمایید در هرحال حق شکایت برای شما در صورت داشتن ادله محفوظ است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما مبهم است در صورت نیاز تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توضیحات شما مفهوم نییت لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام توضیحات شما مفهوم نییت لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید