مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند خانه

سلام
مادر من ناشنوا هستند و چند سال پیش خواهر ایشان مادر من و می برن محضر و سند خانه رو به اسم خودشون می زند .
الان هر چقدر به خالم ( خواهر مادر ) می گم که سند و برگردون می گه نه برنمی گردونم
ایا راهی هست که بهش سند از ایشون تحویل بگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام.بله باید طرح دعوی نمایید و دفاع خوبی در دادگاه انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مادر شما خود اقدام کند یا برای او وکیل یگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات سوء استفاده از وضعیت مادرتان امکان ابطال سند وجود دارد در هرصورت باید این موارد و دلایل شما بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید سواستفاده از ایشان ثابت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی می باشد و مشخص نکردید که فقط سند خانه را میخواهید یا انتقال سند با سو استفاده از کم سوادی مادر شما صورت گرفته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون می تواند دادخواست ابطال سند بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله راه وجود دارد ابطال سند یت استرداد وجه ان

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ناشنوایی دلیل بر عدم صحت عقل و سلامت جهت امضاء‌ قرارداد نیست.اصل بر صحت قرارداد است مگر خلافش با ادله اثباتی ثابت شود