مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

سلام
اینجانب معلول حرکتی هستم تقریبا ده سال پیش خانه ای 42 متری داشتم که تو مبایعه نامه نوشته به دلایلی مجبور به فروش شدم بنگاه دار مرا فریب داد
موقع فروش به من گفت متراژ تقریبی خونه 40 متره درحالی که 42.5 بوده از طرفی هم من ضامن بانک مسکن بودم برا قسط خونه که به من گفت امضا کنیم خریدار ضامن میاره در حالیکه بانک قبول نمیکرد خونه رو وکالتی فروختم میشه کاری کرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید اسناد شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید اسناد شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود برای مشاوره و بارگذاری مدارک از طریق مشاوره تلفنی دادراه اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقساط را پرداخت و از خریدار مطالبه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی مدارک و اسناد شما می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت دو نیم متر کسری می توانید از دادگاه به نرخ روز معامله قیمت آن را مطالبه کنید