مشاوره حقوقی رایگان - خانه ارثی

سلام به تمام وکلای محترم
بنده و برادر بزرگترم در خانه ی پدر بزرگم زندگی میکنیم و پدر و مادرمان فوت کرده و بیکار هستیم یکی از ورثه امروز با ما تماس گرفتن و گفتن جهت تخلیه ملک اقدام کنید وکیل دستور تخلیه ملک رو گرفته گفتیم زودتر به شما بگیم این خونه سند نداشت و گم شده بود و ورثه برای فروش این خونه هیچ گونه اطلاعی به ما ندادن و حتی برای کار های اداری آن هیچگونه مشورتی با ما نکردن و چطور دستور تخایه گرفتن وقتی حتی یکبار هم به ما ابلاغ نشده در صورتی که ما یکی از وراث هستیم و ما الان نمیدونیم چکار باید انجام بدیم هیچ پولی نداریم و کسی رو نداریم و آواره میشیم حدود20ساله توی این خونه زندگی میکنیم و کلی خرج این خونه ی فرسوده کردیم ممنون میشم راهنمایی کنید منو... واقعا تحت فشار هستیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید هزینه های خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید هزینه های خود را مطالبه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید هزینه های خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در این جا امکان پاسخ نمی باشد جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید