مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در ترک انفاق

سلام در صورت محکوم شدن کیفری ترک انفاق ایا زن میتونه طلاق بگیره ؟؟؟در صورتی که من حکم قطعی عدم تمکین وناشزه بودن را گرفتن تا گرفتم حکم هشت ماه طول کشید چون خانم بنده اعتراض کردن وحکم رفت برای تجدید نظر ..ایا تو این مدتی که پرونده در جریان بوده من باید نفقه میدادم....که پرداخت‌ نکردم..لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر تا زمان تعیین تکلیف تمکین نفقه معلق است
در صورت محکومیت به ترک انفاق امکان صدور حکم طلاق هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تمکین به نفع زوج صادر نشود باید نفقه پرداخت شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تمکین به نفع زوج صادر نشود باید نفقه پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمکین به نفع زوج صادر نشود باید نفقه پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر بعد از صدور حکم کیفری ترک انفاق ، زوج تا شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب ، نفقه را پرداخت ننماید ، زوجه میتواند دادخواست طلاق را اقامه نماید و حکم طلاق صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تمکین به نفع زوج صادر نشود باید نفقه پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله داشتن حکم نفقه میتواند جز ادله خانم برای دادخواست طلاق قرار بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت 6 ماه امکان طلاق وجود دارد