مشاوره حقوقی رایگان - وقفه طرح

باسلام
من نیروی طرحی کارشناس آزمایشگاه هستم که از سال 95تا پایان آبان1400 مشغول به کار بوده ام، 10اسفند تا اول اردیبهشت به اجبار طرحم تمام شد ولی مجدد گفتن ک پیک کروناس و تمدید کردن،ب نظرتون تبدیل وضعیت ایثارگران شاملم میشه؟61 ماه خدمت رو ب خاطر 50روز زیر سوال میشه برد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر همه شرایط
مقرر در قانون را داشته باشید بله تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از ادره مربوطه جویا شوید