مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

با سلام
همسر من چند سالی ست که نسبت به روابط زناشویی اشتیاقی نشان نمیدهد و حدودا 3 ماه است که هیچ گونه رابطه ای بین ما نبوده و به دلائل مختلف سر باز میزند
و در انجام امور منزل کوتاهی میکند به عنوان مثال یک ماه است که برای من غذا درست نمیکند
لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کنم
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زندگی مشترک را ترک نکرده . بهتر است به روانشناس و مشاوره خانواده مراجعه کنید تا علت معلوم شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهتر است از طریق مشاوره حل بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید