مشاوره حقوقی رایگان - تعویض کارفرما

سلام خسته نباشید. من در نانوایی کار میکردم که ده سال مال یک نفر بود. و سه سال پیش یکی دیگه اونو خریداری کرد. یعنی مالک وکارفرما تغییر کرده. الان من جمعا 13سال سابقه بیمه دارم. وهیچ سنواتی دریافت نکردم. میخواستم ببینم اون ده سال سنوات کارفرمای اولی رو باید از کارفرمای دومی بگیرم یانه ازهمون قبلیه؟؟ ممنون که وقت میزارید وجواب میدید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه کارفرما با خرید نانوایی تبعات و عواقب مالی آن را پذیرفته است لذا کارفرما مکلف به پرداخت کلیه سنوات و پاداش شما خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خریدار دوم می بایست از اولی میخواست تسویه نماید و پس خریدار دوم مسئول است.