مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک برای مهریه

سلام و پیشاپیش سپاس بابت پاسخ دهی
همسر من فوت شده و بابت مهریه ملک ایشان به دادگاه را معرفی کردم . همه مراحل قانونی پیش رفته و به مرحله مزایده گذاشتن رسیده است.اما من نمیخواهم ملک را بفروشم. میخواهم ملک را بنام خودم بزنم. حال سوال من این است:
1- کارشناس قیمت گذاری دادگستری ملک را قیمت گذاری کرده اما قیمت ملک افزایش پیدا کرده بنابراین من استرس این را دارم که ملک را به قیمت پایین(قیمت کارشناسی شده) از ما بخرند. آیامی شود اولئیت با خودم باشد تا شخص ثالث ملک را نخرد؟
2-آیا قیمت کارشناسی حکم مبلغ پایه معامله را دارد ؟ یعنی اگر خریدار دیگری قیمت بالاتری پیشنهاد دهد مزایده را برنده میشود؟
3-من از تاریخ ، ساعت، نحوه مزایده قبل از برگزاری مزایده مطلع میشوم؟
4-آیا می شود برادرم را در مزایده بیارم و ایشان ملک را بخرد و با اینکار شخص ثالث نتواند ملک را بخرد؟
5-دادگاه به من گفته باید درصدی از قیمت کارشناسی را به حساب دادگاه واریز کنم ولی نمیدونم چرا باید واریز کنم؟
6-آیا پولی که به حساب دادگاه واریز میکنم به خودم برمیگرده یا به خریدار برمی گرده یا اصلا دیگه برنمیگرده و برای دادگاه میشه؟
7-اگر برادرم بعنوان خریدار در مزایده بیاد جلو و اعلام آمادگی کنه باید درصدی از معامله را به دادگاه واریز کند؟ روند خرید برای ایشان به چه ترتیبی است؟
8-اگر وکیلی این پرونده را قبول مینماید ممنون میشم اعلام آمادگی بفرمایند
ممنون میشم پاسخ بفرمایید تا بتونم تصمیم درستی بگیرم .
سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
مشاوره تلفنی در صورت امکان برای راهنمایی دقیق تر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید