مشاوره حقوقی رایگان - عفو زندانی

سلام یک مجرم زندانی که از اعدام با عفو 18سال محکوم قطعی شده بعد از 5 سال میتونه بقیه زندانیشو بیرون از زندان بگذرونه فقط به صورت اشتغال به کار غذارو بعد از ظهر ببره زندان وبرگرده چنین چیزی ممکنه جرمش 2کیلو شیشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس زندان درخواست خودتون را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به توضیحات بیشتر و کامل تری می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از سپری شدن 1/2 از مدت حبس ، شما میتوانید درخواست آزادی مشروط یا تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید و باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

و شما میتوانید درخواست عفو موردی و استفاده از پابند الکترونیکی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از گذشته 9 سال میتواند درخواست آزادی مشروط بدهد