مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد وکیل

بنده یک اختلاف با برادرم داشتم که چهار میلیون به حساب یک وکیل ریختم پس از دوماه اومد در دفتر قضایی ویک متن کوتاه گفت اونام تایپ کردن و فرستادن بعد همـن شب اختلافمون با برادرم حل شد چه مبلغی برای این متن باید از چهار میلیون کم کند و بقیه پول مرا بدهد

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

چنانچه دارای قرارداد با وکیل باشید طبق قرارداد عمل خواهد شد.
حق مشاوره وکیل حداکثرتا 500 هزار تومان،
تنظیم دادخواست توسط وکیل حداکثر تا 5 میلیون تومان میباشد.
تنظیم لایحه حداکثرتا 5 میلیون تومان