مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول اضافی از موکل

وکیلم از من پول گرفت که وکالت طلاق رو که همسرم به من داد تنظیم کند کارها که انجام شد ایشان مرا فریب دادن که کار تمام نشده و باید مبلغی را هم پرداخت کنم تا کار را تمام کند و من نیز به ناچار این مبلغ را پرداخت نمودم آیا میتوانم این مبلغ را از ایشان پس بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شماباتوافق ورضایت پول راپرداخت کرده اید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دادسرای انتظامی وکلا شکایت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورت داشتن مدارک محکمه پسند بله می توانید ازطریق دادسرای انتظامی وکلا شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بیشتر از قرارداد پرداخت شده باشد قابل استرداد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی است شاید برای اجرا نیاز به وکالت مجدد بوده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.