مشاوره حقوقی رایگان - توافق در صحنه تصادف بصورت لفظی

عرض سلام و احترام، چند روز پیش کنار خیابان یک خودروی ایسوزو پخش پارک بود،ناگهان دربش باز شد وراننده پیاده شد، یدونه تیبا که رانندش یه خانم بود آینه سمت شاگردش به در ایسوزو برخود کرد، ناگهان حول شد یا ترسید همون وسط خیابون خاموش کرد، من از پشت با پراید به ایشان برخورد کردم که ماشینم خیلی خسارت دید، در همین هنگام تصمیم گرفتم به پلس اطلاع بدم تا افسر بیاد، راننده تیبا همون خانم گفت آقا من حول شدم لازم نیست زنگ بزنی هر چقدر خسارت باشه میدم، 3نفر هم شاهد بودن... فقط بهم تلفن دادیم، بعد چند روز بهم زنگ زده میگه مقصر شما بودید باید خسارتمو بدید، تکلیف چیست؟؟ با سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس مقصر را مشخص میکند اگر این خانم شکایت کند موضوع رسیدگی و حکم داده میشود احتمالا شنا حد فاصله با ماشین جلویی را رعایت نکرده بودید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام افسر راهنمایی مقصر را تعیین خواهد کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افسر راهنمایی مقصر را تعیین خواهد کرد