مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به قتل دختر 16 ساله

سلام. اگر دختری 16 ساله در یک درگیری شدید با چند پسر، برای دفاع از خود چاقو بکشه که منجر به جراحت جدی بشه و خطر مرگ به همراه داشته باشه، حکمش چی هست؟ اگر به جرم اقدام به قتل ازش شکایت بشه چه اتفاقی براش میوفته و باید چه کار کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دفاع مشروع باشد قابل مجازات نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری شروع به قتل نیاز به اثبات قصد دختر برای قتل شخص مورد نطر دارد که طاهرا منتفی است. تحت عنوان ضرب و جرح عمدی با چاقو و در صورت فوت وی، قابل تعقیب بعنوان قتل بسته به مورد عمدی و عیر عمدی خواهد بود