مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و رای

با سلام وخسته نباشید
شرمنده از پرسنل ناجا هستم من سال 99 به دلیل اینکه چند بار در محل کار تشنج کردم به بیمارستان رفتم چند بار و با ازمایشات انجام شده به بیماری صرع گرفتار شدم که این بیماری فقط به خاطر فشارها واسترس های کاری بوده وهیچگونه بیماری زمینه ای ویا سابقه نداشتم
وبا رای کمسیون پزشکی ناجا بازنشسته عادی شدم اما حالت اشتغال برایم منظور نشد و مطرح میکنند که شما هیچگونه صورت سانحه یا مدرکی دال بر اینکه این بیماری در سازمان حادث شده شما نداری ؟ در حالیکه این بیماری به خاطر همین سازمان به خاطر همین شغل و استرس های فراوانش گریبان من وخانواده ام را گرفته.
حالا من چکار کنم که رای کمسیون پزشکی حالت اشتغال را برای منظور کند یعنی بازنشستگی من ناشی از کار باشد ؟ و حقی از من ضایع نشود
ممنون راهنماییم کنید
ایا امیدی است؟