مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از برق پشت کنتور

با سلام ما یک واحد مسکونی خریدیم بعد از خرید مالک گفت که برق این واحد از پشت کنتور اومده ما به اداره برق برای درخواست کنتور رفتیم و کلیه هزینه ها و جرائم رو پرداخت کردیم اما گفتن چند ماه طول میکشه که کنتور بیاد و در پاسخ سوال ما که الان ما چه کار کنیم گفتن ان طور که تا الان مصرف کردید استفاده کنید تا کنتور نصب میشه و ما ماهانه جریمه پرداخت میکنیم اما حالا همسایه ای که کنتور مال ایشون هست برق ما رو 3روز قطع کرده یخچال و محتویات داخلش خراب شده ایا ایشون این اجازه رو دارن برق ما رو قطع کنن؟ من میتونم ادعای خسارت کنم؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همانطور که اعلام نمودید کنتور برای همسایه است. پس اختیار کنتورش را دارد. تا به حالا هم که خارج از کنتور به شما برق داده اقدامش غیر قانونی بوده.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر همسایه شما مختار است که اجازه ندهد از کنتورش استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همسایه شما مختار است که اجازه ندهد از کنتورش استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

همسایه شما مختار است که اجازه ندهد از کنتورش استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

همسایه شما مختار است که اجازه ندهد از کنتورش استفاده کنید