مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

باسلام ، همسر اینجانب مشکلات شدید روانی دارد و چندین بار خودکشی ناموفق ، شوک ، بسترهای طولانی مدت در بیمارستان های روانی بواسطه بیماری دوقطبی داشته و باخبر شدم که از نامبرده بواسطه محجوریت سواستفاده مالی از طریق نزدیکانش انجام شده و اینجانب سریعا مدارک روانپزشکی همسرم را به دایره سرپرستی ارجاع و تقاضای بررسی موضوع جهت اعلام محجوریت و تعیین قیم اقدام کردم و دادیار مدارک را کامل دانسته و مراتب را به اطلاع مددکار رسانده و ایشان هم شدت محجوریت را اعلام و مراتب جهت بررسی نهایی برای پزشکی قانونی اماده و نامه صادر شد ولی بعد از چند روز که به دایره سرپرستی جهت وضعیت نامه مراجعه کردم و همان دادیار گفت که تقاضای شما برای ارسال به پزشکی قانونی رد شده و همچنین گفت که مددکار آن دایره هم گفته که تقاضا رد شود و اعلام نمود که پرونده مختومه شده است . ابنجانب جویای جواب نامه که رد دادخواست شده ، شدم ولی دادیار گفت که پاسخ نامه را به شما نمیدهیم و به همسرتان میدهیم و من گفتم که بنده درخواست کردم ولی شما جواب را به همسرم میخواهید بدهید ، خب یک نسخه هم به من بدهید که شدیدا امتناع کردند و بنده سپس پیش مددکار روانشناس دایره سرپرستی رفتم و دلیل رد درخواست را جویا شدم و ایشان گفتند که من اصلا نامه شما را رد نکردم .
اینجانب احساس میکنم از طرف سودجویان همسرم توطئه ای شده است و فقط متن نامه دایره سرپرستی که درخواست اینجانب را مردود کردند ، جویا هستم .
چگونه میتوانم این نامه را بدست آورم و از متن آن مطلع گردم چون فعلا همسرم در منزل سکونت ندارد و پیش همان نزدیکان سودجو هستند . و اینکه میتوانم از آن دادیار شکایت کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود برای سوالات طولانی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.