مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه پس از طلاق

سلام‌‌وقت بخیر. بعد از طلاق برای تعویض شناسنامه دادگاه نامه میده یا دفتر ازدواجی که طلاق میگیریم؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پس از طلاق دررصورت باکره بودن با دریافت مدارک لازم از پزشکی قانونی نسبت به حذف نام همسر سابق و دیگر اطلاعات مربوط به ازدواج قبلشان که در شناسنامه ثبت شده است، اقدام کنید. اما اگر زوجه باکره نباشد پس از طلاق اطلاعات مربوط به همسر سابق در شناسنامه باقی می‌ماند. مگر اینکه فرد مجدد ازدواج کند، پس از ثبت ازدواج جدید در شناسنامه می‌تواند نسبت به حذف نام همسر سابقش از شناسنامه اقدام کند. در این صورت فرد می‌تواند به ثبت احوال درخواست دهد.