مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شناسنامه

سلام وقت بخیر.بنده یک سال و دوماه پیش طلاق گرفتم در مرحله عقد بودیم و چون بنده سرباز بودم و مرخصی نداشتم بابت دادگاه به پدرم وکالت دادم و پدرم جای بنده دادگاه شرکت کرد و بنده بعد از یک سال که سربازیم تموم شد چند روز پیش اقدام کردم تا شناسنامه خودم رو تعویض کنم و اسم همسر سابقم رو حذف کنم ولی برای بنده طلاق خلعی نوبت اول ثبت شده و به بنده گفتن تا ازدواج مجدد نکنم نمیتوانم اسم رو حذف کنم این رو هم بگم بنده رابطه جنسی به هیچ عنوان نداشتم و داخل نامه پزشکی قانونی هم که یک جوری به بنده رسید و مشاهده کرده بودم باکره گی تایید شده بود .میشه راهنمایی کنید چیکار کنم اسم همسر سابق رو حذف کنم ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه خانواده که رای طلاق صادر کرده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات و آرای دادگاه بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ربطی به نوع طلاق شما ندارد در بحث تعویض شناسنامه صلاحیت با اداره ثبت احوال است مطابق قانون آن اداره ازدواج بعدی شما باعث حذف نام همسر قبلی‌تان می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق شعبه صادر کننده رای پیگیری نمایید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات پرونده است
ظاهرا همسر شما اعلام کرده است که باکره نیست