مشاوره حقوقی رایگان - دیه گوش

با احترام و خسته نباشید به تمامی قضات محترم و همچنین وبگاه دادراه. اینجانب حدودا چند سال قبل در میدان تیر دچار مصدومیت از ناحیه گوش(هر دو گوش) با سلاح کلاش شده ام که باعث کاهش شنوایی ام گردیده و معلولیت خدمتی برای من لحاظ گردیده/ ولی جهت غرامت؛ کمیسیون پزشکی عالی ناجا عنوان دارد سلاح کلاش در قانون غرامت تعلق نمی گیرد مگر سلاحهای سنگین.لذا اگر این موضوع در دیوان عدالت اداری مطرح شود آیا میتوانم به حق و حقوقم برسم یا نه؟به هر حال اول استخدام هر ارگانی هر شخصی سالم پذیرفته می شود.آیا این انصاف است این همه بیمه از ما کسر می گردد بعد زمانی که اتفاقی می افتد همه پشت می کنن و جوابگو نیستند. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید