مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد عدم افشای اطلاعات _ NDA

آیا این امکان وجود دارد در هنگام عقد قرارداد NDA موارد ذکر شده در قرارداد که قرار بر حفاظت از آنها میباشد و یا بند های آن را به صورت شفاهی و با تفسیر و تشریح بیشتر در قالب یک فایل صوتی به اصل قرارداد پیوست بزنیم؟ یعنی در هنگام عقد قرارداد فایلی ضبط شده و طرفین در فایل ضبط شده بر صحت فایل و قرارداد جاری اعتراف کنند و در متن قرارداد نیز به فایل موجود اشاره شود و بدین صورت از مفاهیم یاد شده در قرارداد محافظت کاملتری صورت گیرد؟ اگر چنین امکانی وجود دارد میشود توضیح دهید چطور و باید در چه مواردی احتیاط کنیم.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توان قرارداد تنظیم کردبهتراست با مشاوره تلفنی بطور کامل مطلع شوید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام توجه نمایید که در حقوق ایران فایل صوتی به عنوان ادله اثبات دعوی شناخته نشده هر چند می تواند به عنوان یکی از قرائن و امارات مورد استناد واقع شده و در صورت جمع بودن سایر شرایط موجب علم قاضی شود. راهکاری که در مساله تان طرح نمودید ، راهکار ابتکاری و جالبی است و با این شرط که هم در فایل صورتی و هم در متن قرارداد ، طرفین صراحتاً به صحت و قابل استناد بودن فایل صوتی اقرار نمایند در اینصورت فایل مذکور به عنوان یکی از قرائن و امارات بسیار قوی ( و نه به عنوان یک دلیل قطعی همچون سند ) می تواند بعدا در دادگاه مورد استناد واقع شده و در صورتی که دلیلی خلاف آن موجود نباشد ، موجب علم قاضی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فایل صوتی به عنوان ادله اثبات دعوی شناخته نشده هر چند می تواند به عنوان یکی از قرائن و امارات مورد استناد واقع شده و در صورت جمع بودن سایر شرایط موجب علم قاضی شود.