مشاوره حقوقی رایگان - الزام به رعایت مفاد یک قرارداد (مثلا ب) در قراردادی دیگر (الف)،بدون آنکه خود قرارداد ب امضا شده باشد

سلام، وقت بخیر
بنده در حال مذاکره و امضای قرارداد همکاری با شرکتی خصوصی هستم. قبلا درمورد قرارداد "عدم افشای اطلاعات" هم مذاکره کرده بودیم که به دلیل غیرمنطقی و غیرمنصفانه بودن آن، به نتیجه نرسید و قرار شد فقط قرارداد همکاری رو امضا کنم.
اما در قسمتی از قرارداد همکاری، ذکر شده که طرفین ملزم به رعایت مفاد "قرارداد عدم افشای اطلاعات" هستند.
پرسش من اینه که آیا با وجود اینکه من خود قرارداد عدم افشای اطلاعات رو امضا نکردم، بازهم درصورت امضای قرارداد همکاری، ملزم به رعایت مفاد قرارداد عدم افشای اطلاعات خواهم بود یا خیر؟

پاسخ ها :

رعایت مفاد قرارداد رعایت مفاد قرارداد عدم افشای اطلاعات قرارداد عدم افشای اطلاعات