مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

من قصد استخدام در شرکتی دانش بنیان رو دارم ازم خواستن دو تا قرارداد امضا کنم
1-قرارداد کاری تا تاریخ 1402/12/29
2-قرارداد عدم افشای اطلاعات و تکنولوژی شرکت که مدت انقضا نداره و مادام العمره: واسه این قرارداد علاوه بر عدم افشا شرط کرده تا دو سال حق ندارم بعد از جدایی شرکت در شرکت های رقیب یا مشتری ها کار نکنم در حالی این شرکت تعداد زیادی مشتری داره که شرکتایی هستن که از محصولات این شرکت استفاده میکنن.و بابت این قرارد عدم افشا سفته 200 میلیونی طلب کردن بابت تضمینش که در متن قرارداد هم شماره سفته ذکر میشه .در انتها قرارداد هم نوشته که حقوقی شرکت با نماینده کارمند جلسه میذاره اگه نقض بشه موارد قرارداد ،که میزان خسارت تعیین شه و در صورت اختلاف ارجاع میشه قوه قضاییه.
سوالی که من دارم اینه با این قرارداد دوم راه شرکت برای سو استفاده باز میشه؟ یعنی برای نقد کردن سفته باید قبلش نقض بندهاش توسط قاضی حکم داده بشه یا میتونن همینجوری نقدش کنن؟؟ و اینکه در قرارداد ذکر نشده که سفته رو بهم برمیگردونن با توجه به این که قرارداد نامحدوده حق دارن تعیین کنن در اینده کجا کار نکنم؟؟و اینکه ایا سفته رو باید بعد از منقضی شدن قرارداد بهم برگردونن با توجه به این که قرارداد افشا مادام العمره؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قراردادراامضانماییدودرسفته ضمانت حسن انجام کاربنویسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بت سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است