مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام وقتتون بخیر من چند وقت پیش با یه اگهی استخدام کار بورس و ارز دیجیتال دیدم و بم گفتن تو ... ثبت نام کنم و شماره کارت و رمزم رو بشون بدم با حسابم کار کنن بم پورسانت بدن منم دادم بعد از 3 روز نه پورسانتی ریختن نه جواب پیامم رو دادن رفتم بانک کارتم رو بسوزونم گفتن پلیس فتا مسدودش کرده به حسابت 6 میلیون پول اومده که 5800میلیونش رو رمز ارز دیجیتال خریدن. حالا برام تشکیل پرونده دادن من اصلا نمیدونستم قضیه از چه قراره گفتن حکم حساب اجاره اییه میشه بگید حالا چی میشه یکم بم اطلاعات بدید؟ من باید چیکار کنم؟ میتونم از اونا که از کارتم سوء استفاده کردن شکایت کنم؟ اگه میشه کجا برم برا شکایت؟؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از اطلاعات حساب بانکی مسدودی حساب بانکی توسط پلیس فتا جرایم اینترنتی