مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام کارت بانکی من توسط پلیس فتا مشهد و خرم آباد مسدود شده است اگه بخوام برای کارم وکیل بگیرم باید دوتا جداگانه برای هر شهر بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید یک. وکیل دادگستری برای هر دو اختیار نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. برای هر دو شهر و پیگیری موضوع می توانید یک وکیل واحد انتخاب نمایید، هم می توانید 2 وکیل متفاوت، برای هر شهر انتخاب نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ظاهراً دارای دو پرونده در مشهد و خرم آباد هستید پس نیاز به دو وکیل دادگستری هستید یا با توافق هر دو پرونده را به یک وکیل بسپارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه مسدودی به چه علت بوده است مهم است اگر موضوع پرونده شرط بندی بوده است و عضویت در این سایت ها داشته باشید یا اینکه علت دیگری داشته باشد باید بررسی شود اتهام شما

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان واگذاری دو پرونده به یک وکیل وجود دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به توافق شما با وکیل دارد اما از مرجع مسدودی باید پیگیری شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پلیس فتا بدون دستور مقام قضایی این کار را مجاز نیست انجام دهد اگر تهران هستید تشریف ببرید دادستانی کل در کاخ دادگستری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده های مختلف باشد باید از هر شهر اقدام کنید.
اگر پرونده ها جدا باشد باید هر شهر وکیل بگیرید یا حضورا پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد

بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی اجباری برای انتخاب دو وکیل و یا یک وکیل نمی باشد در صورت توافق با یک وکیل جهت پیگیری هردو پرونده می توانید اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر پرونده ها جدا از هم باشند بله و لی اگر یکی باشند میتوان یک وکیل اختیار کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما الزاما خودت باید در دادسرای هر دوشهر حاضر شید و با وکیل کار شما انجام نمیشه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید یک وکیل یا دو وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به توافقتان دارد هم می توانید وکلای جداگانه بگیرید هم می توانید به یک وکیل وکالت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید یک وکیل بگیرید می توانید در شهرهای مختلف وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای هر کدام از دعوی تان باید وکیل معرفی نمایید که بستگی به این دارد که وکالت هر دو را یک وکیل از شما بپذیرد یا با توجه به مسافت دو وکیل اختیار نمایید