مشاوره حقوقی رایگان - من چند سال پیش ماشین اردی با وکالت فروختم و ان شخص به کس دیگر فروخته و تمام مدارکم در اسباب کشیم کردم

من چند سال پیش ماشین اردی با وکالت فروختم و ان شخص با وکالت به کس دیگر فروخته و تمام مدارکم در اسباب کشی گم کردم فقط شماره ماشینو دارم حتی بخاطر همین ماشین یارانه بنزین برایم تعلق نگرفت نمی دانم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفترخانه ای که وکالت نامه تنظیم گردیده مراجعه و سوابق آن را دریافت نماییدوسپس طرح دعوی مناسبی در خصوص موضوع مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دفترخانه ای که وکالت نامه تنظیم گردیده مراجعه و سوابق آن را دریافت نماییدبعد دادخواست فک پلاک دهید ونسبتببه توقیف پلاک اقدام نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دفتر خانه تنظیم وکالت نامه بخواهید تصویر آن را به شما بدهد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه ای که وکالت نامه تنظیم گردیده مراجعه و سوابق آن را دریافت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از دفتر خانه تنظیم وکالت نامه بخواهید تصویر آن را به شما بدهد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید