مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت و تخلیه مغازه تجاری

با سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم از خدمتتون، یک مغازه برای اجاره میخام بردارم مالک میگه 200ت چک بده بابت ضمانت، من ایشون رو نمیشناسم و از کجا بدونم چک نبره بانک پاس کنه .به نظرتون چه کاری انجام‌ بدم در این رابطه
مغازه در مجتمع تجاری هستش و مدیر مجتمع میگه چکه دست خودم هستش به مالک نمیدم از کجا اعتماد کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. به هیچ عنوان اعتماد کنید. با توجه به حساسیت چک ابتداکاملا مطمین شوید و هم در چک و هم در قرار داد پایه به بحث ضمانی بودن چک مربوطه اشاره کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک ضمانت لازم نیست بدهید بعدا به مشکل میخورید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چک ضمانت لازم نیست بدهید بعدا به مشکل میخورید