مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل چک تخلیه

با سلام بنده به عنوان مستاجر قرارداد اجاره منزل از تاریخ 98/2/1 لغایت 99/2/1 با موجر تنظیم نمودم ولی قبل از پایان قرارداد و 2 ماه زودتر تخلیه نمودم و ایشان خانه را در جا به شخصی دیگر اجاره داد. موجر مبلغ رهن بنده را پرداخت نمود ولی چک ضمانت پیش ایشان مانده است ایشان بعد از 3ماه تماس گرفتند و گفتند کولر خراب است فیوز خراب است و ... و درخواست مبلغی را نموده است و تهدید کرده چک را به دست وکیل خواهد داد سوال بنده این است آیا ایشان با چک تخلیه که در قرارداد به عنوان ضمانت پرداخت اجاره و تخلیه قید شده است میتواند کاری بکند؟ و سوال بعدی اینکه میتوان دادخواستی مبنی بر عدم تحویل چک به دادگاه بدهم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما اظهارنامه مبنی بر استرداد چک امانی بدهید و سپس در صورت اقدام نسبت به شکایت خیانت در امانت یا دادخواست استرداد چک امانی اقدام کنید