مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از عمو

پدر بزرگ بنده سال91 فوت کرده اند و دارای وصیتنامه مشخص هستند و تقسیم ارث انجام شد. عموی بنده سال1400 فوت کردند. سوال اینه که آیا پسر عموهایی که پدرشان فوت کرده میتونن از عمویی که در قید حیات هست شکایت کنند به هر دلیلی در قضیه ارثیه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به وصیتنامه و تقسیم نامه دارد

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام اگر تقسیم ماترک صیحیح انجام نشده است واز لحاظ قانونی ایرادی بران وارد است میتوانند طرح دعوا نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تقسیم به تراضی واقع شده و همه وراث تقسیم را پذیرفتن ادعای جدید مسموع نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تقسیم به تراضی واقع شده و همه وراث تقسیم را پذیرفتن ادعای جدید مسموع نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک هیچ تقلب و تدلیسی واقع نشده باشد و تقسیم ب تراضی و توافق انجام شده باشد مسموع نخواهد بود. فلذا در غیر این صورت اگر پسر عموها بتوانند ادعای خود مبنی بر وقوع تقسیم ب اشتباه یا تقلب را با دلیل موجه اثبات کنند میتوانند ب جانشینی از پدر خود، از عموی حاضر و سایر وراث شاکی شوند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به وصیت و تقسیم نامه دارد و اینکه آیا همه وراث آن را قبول دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان طرح دعوا هست ولی نتیجه مشخص نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر یکبار تقسیم انجام شده و همه راضی بوده و تقسیم نامه را امضا کرده باشند، دوباره نمی توانند تقسیم ارث را بخواهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به تقسیم نامه و وصیتنامه و اینکه با رضایت همه وراث بوده یا خیر دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر تقسیم به تراضی واقع شده و همه وراث تقسیم را پذیرفتن ادعای جدید مسموع نیست