مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی پیگیری اکانت دلت شده اینستاگرام

سلام وقت بخیر
من چند وقته اکانت های فیک بهم پیام میدن و در مورد نامزدم حرفای بی اساسی میزنن و فورا دلت اکانت میکنن
ایا امکان پیدا کردن اطلاعات اون پیج ها ک دلت اکانت کردن هست ممنون از راهنمایی و پاسخ هاتون

پاسخ ها :

سیدمحمدوفاجعفری

جناب آقای سیدمحمدوفاجعفری :

سلام در شرایطی امکان ردیابی اکانت پاک شده تلگرام و اینستاگرام وجود دارد